Kdo je Zvezdana Valden

 Zvezdana valden solo

 

Življenje mi ponuja mnoge lekcije preko katerih notranje rastem. Moja pot je pestra.

Sem raziskovalka Življenja.

Hčerkica Iris Simonič, ki sem jo rodila nazaj v Nebeške sfere, mi je pokazala, da je to, kar je snovno, le prehod v življenju.

 

Knjiga Rodila sem angela

 

Izkušnje z njeno Dušo so prebudile moje čutenje in zaznave Sebe, kot tudi svetov Onkraj. Preko te težke izkušnje materinstva se je obudil glas moje Duše, ki se je v otroštvu utišal. Zaplavala sem proti svojemu Bistvu.

 

Sem na točki v življenju, kjer mi je vse odprto. Morje priložnosti me kliče. In s tem se rojevajo novi projekti za vse speče in utišane duše, ki si od življenja želijo več, kot samo životarjenje v začaranem krogu. 

 

"Ko se zgodi notranji preskok, mu sledi. Četudi množica kriči NE!"

Januarja 2021 se je moja Bit odela v novo vibracijo: umetniški psevdonim Zvezdana Valden. V zasebnem življenju pa slišim na ime Sija Zandemi. Ti dve vibraciji sta v sozvočju z mojo dušno Potjo in z mojim dušnim Namenom, ki se odvija in se uresničuje.

Sem mamica štirih otrok, ki jih vzgajava skupaj z možem Igorjem, mojim najboljšim prijateljem in vsestranskim podpornikom. Brez njega te spletne strani ne bi bilo. Ponosna sem na njegovo delo in on na moje. Duhovno partnerstvo z njim je lepa izkušnja, preko katere rasteva.

 

zvezdana valden druina

 

Ljubim Planet, ki je moj trenutni Dom. In to potrjujejo tudi moja uradna izobrazba diplomirane biologinje (UN). Biologija ali življenjeslovje, študij, ki mi je omogočil širok vpogled na vse živo, kar me obdaja. Hvaležna sem za to. Kot tudi za vsa znanja, ki sem jih pridobila s svojimi izkušnjami in certifikati na področju energij vzporednih svetov (znanja iz magije, angelogije, medijstva) in energij, ki so zemeljske, snovne (barvna terapija, kristaloterapija).

 

Veseli me pisanje. Preko zapisov lahko veliko dajem. S tem namenom se je rodila tudi ta stran. Stran za vse ženske, ki se cenimo in spoštujemo - Kraljice. <3

 

Kraljica naslovnica